Faldekor

A faldekoráció – mint az egyedi és megismételhetetlen képzőművészeti alkotás – választásával, sokkal hangulatosabbá, kifejezővé, jellegzetessé, tehetjük a minket körülvevő életteret, segít, hogy az otthontervezést magasabb szintre emeljük.

Személyre szabott elképzeléseket valósítunk meg különböző méretű és minőségű falfelületeken, a megrendelő igényeihez igazodva. Felmérjük a helyiség belső terének adottságait, stílusát, fényeit, és a lakás, nyaraló, üzlethelyiség vagy iroda minden apró részletét, nyílászárók, bútorok, burkolatok színeit, majd mindezeket figyelembe véve az ügyfél ízlésével összhangban megtervezzük az új falfelület arculatát. Speciálisan erre a célra gyártott exkluzív dekorglett anyagokkal, festékekkel dolgozunk a kiválasztott technikához alkalmas eszközökkel. A stílusjegyeken belül a formának csak a képzelet szabhat határt, az absztrakttól, a modern industrial loft-tól a klasszikus, romantikus, vintage, antik patinás de akár a tükörsima fényes márványtól, a nyers kő vagy a leomlóhatású, rusztikus mattig bármi megvalósítható. Vannak vízálló festékeink is, melyekkel kellemes helyet varázsolhatunk a fürdőszobából, konyhából is, mentesülve a fugatisztítástól, ugyanis alkalmas arra, hogy kiváltsuk vele a csempét. Ezek a festékek nemcsak a vízcseppektől védenek, de a penészedést is gátolják, ugyanakkor könnyen tisztítható, mosható és akár súrolható felületet adnak.

Egy fal megalkotása általában két-három napot vesz igénybe. A leendő partnerünkkel az elektronikus megkeresés és egyeztetés után, a helyszínen történő személyes találkozó során, mintapaneleket mutatunk, különféle lehetőségeket az elképzelésekhez igazodva. Ezután egyeztetünk a konkrét munka részleteivel kapcsolatban. Az árakat a felhasznált anyag típusa, a felület mérete és a (esetleges) minta bonyolultsága határozza meg.

Bútorfelújítás

Egy régi bútor igazi érték számunka, legyen az sérült, kopott, hibás, meglátjuk benne a lehetőséget és új életet adunk neki. Minden egyes darab magában hordozza a történetét. Ha sokatmondó, elismerésre méltó, megőrizzük az emlékét, nem varázsoljuk át csak kiemeljük a szépségét. Ha nem olyan egyedi, elengedjük a fantáziánkat, újragondoljuk, átértelmezzük, akár kreatív funkcióváltással is.

A munka örömét éppen a stílusok változatossága adja: a klasszikus, a népi, a bohém, a vintage, a retro, mind izgalmas kihívásokat tartogat. Vállalunk teljes körú felújítást, szerkezeti javítást, (asztalos munka) festést, díszítőfestést, restaurálást, kárpitozást. Ötleteket és javaslatokat adunk a dizájn megalkotásához, egész házfelújítás esetén akár a teljes enteriőr kialakításához.

Raktárunkban számos felújításra váró különleges antik bútor várja a megrendelők egyedi igény szerinti újjászületést.

Néhány termékünk nem megvásárolható, csak kibérelhető. Filmforgatásokhoz, színházi produkciókhoz, fotózásokhoz rendszeresen kölcsönöznek tőlünk bútorokat, kellékeket, ezért bizonyos darabokat erre a célra tartunk fenn.